Ceară suedeză PIGROL SWEDEN WAX

Cod produs: 02CHCESWDMAR360

Ceara suedeză pentru interior și exterior PIGROL SCHWEDEN WAXX crează suprafață impermeabilă la apă, rezistentă la intemperii – pentru lemn interior si exterior, protejează lemnul față de efectele dăunătoare ale umidității și al radiațiilor UV, protejează față de impurități, calitate superioară, formulă naturală, conținut de ceară vegetală, nu contine solvenți, rezistentă la transpirație și salivă. Ceara de calitate superioară se impregnează profund în lemn, și conferă rezistență suprafeței tratate. Lasă porii lemnului să respire, conferă aspect plăcut, catifelat. Formula tixotropică permite aplicarea fără picurare, și pe suprafețe de deasupra capului. Produs ecologic: formulă pe bază de apă, care după uscare asigură impermeabilitate la apă. Nu este inflamabil, nu conține conservanți chimici pentru lemn.

Domeniu de utilizare: tratamentul suprafețelor din esențe de lemn european și tropical. In exterior, ceara se poate aplica pe streșini, panouri de lemn pentru fațade, mobilier de grădină, uși, rame ferestre, garduri, etc. Se poate utiliza de asemenea și pentru tratamentul suprafețele de lemn din sere, sau pentru tratamentul stupurilor de albine. În interior ceara este adecvată aplicării pe tavane și pardoseli din lemn, panouri de lemn, balustrade, uși, mobilier, etc.

Proprietăți produs

Detalii: Ambalare: 0.75L, 2.5L
Consum Estimativ : 1 l acoperă 10 - 12 m2 de suprafață ȋntr-un strat.

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.