Silicon acrilic alb 300ml BISON

Cod produs: 02CHADZBISAB044

Acest silicon acrilic de la Bison, de culoare albă, este un etanșeizant acrilic flexibil, ușor de folosit, ideal în lipiri, etanșare găuri și crăpături, ce poate fi vopsit și prelucrat. Se poate folosi în interior cât și în exterior, dar nu este indicat pentru spații supuse permanent umidității și presiunii. Siliconul acrilic etanșează găuri, crăpături, îmbinări în jurul ramelor de la ferestre și uși, elementelor prefabricate, scări, plinte, plăci gips carton, tavane, plăci ondulate de fier și conducte.

Este indicat sa fiefolositi și pentru repararea fisurilor pereților din cărămidă, beton (poros), zidărie și pentru decorațiuni, lemn, sticlă, plăci ceramice, metale și PVC. Nu aderă pe bitum, PE, PP, P.T.F.E. și pe etanșeizanți siliconici. Dupa uscare completă devine impermeabil și dezvoltă rezistență la apa și radiații UV.  Uscarea completă are loc după 8-14 zile, în funcție de temperatură și de umiditatea mediului ambiant.

Proprietăți produs

Detalii: Ambalare: 300ml

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.