Șindrilă IZOPOL hexagonal

Cod produs: 01IVSINHEXSIHRO

Şindrila bituminoasă este un sistem de învelitoare pentru acoperişul clădirilor rezidenţiale, industriale şi comerciale. Şindrila bituminoasă se utilizează pentru toate formele de acoperiș, de la cele mai simple până la cele cu grad maxim de complexitate. Producția șindrilei bituminoase este certificată ISO 9001:2008, ceea ce garantează clientului calitatea înaltă a acestui produs. Şindrila bituminoasă se folosește pe scară largă în lucrări de construcții și reparații, indiferent de forma acoperișului. Beneficiile utilizării șindrilei bituminoase: utilizate cu succes pentru acoperişurile de orice formă, produse pentru orice zone climatice, paletă bogată de culori şi forme, sistem de acoperiş uşor, utilizabile pe o plajă largă de pante. 


Proprietăți produs

Detalii: Cantitatea de șindrilă din pachet este de 3 mp. Un palet de șindrilă bituminoasă Izopol hexagon conține 39 de pachete de 3 mp, acoperă o suprafață de 117 mp și are o greutate de 1.229 Kg.

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.