Trilak - Grund Thermotek

Cod produs: 01PFFINTENGRU01

Se folosește peste stratul de masă de şpaclu ce înglobează plasa din fibră de sticlă, sub stratul de tencuială decorativă. Are menirea de a mări rezistenţa la solicitări mecanice a sistemului termoizolant, de a contribui la buna aderenţă a straturilor componente, de a asigura un strat suport cu aspect omogen în vederea aplicării tencuielii decorative Héra Climat Extrem, Thermotek ECO sau Thermotek SiSi. De asemenea se poate utiliza cu succes şi ca grund pentru tencuieli pe diverse suprafeţe de faţade şi pereţi, respectiv ca grund pentru vopsitorii pe suprafeţe interioare şi exterioare de beton, ciment, suprafeţe noi din azbociment şi ipsos. Pelicula sa este permeabilă la aer şi vapori, permite aerisirea naturală a peretelui. Are la bază rășină sintetică în dispersie apoasă și nisip fin de cuarț. În varianta colorată contribuie la uniformizarea culorii a finisajului.

Mod de aplicare: Se amestecă bine produsul, după care se aplică cu pensula, rola sau prin pulverizare, în condiţii de temperatură a aerului şi suprafeţei suport cuprinse între +5°C şi 25°C, pe stratul întărit de masă de şpaclu sau diverse alte suprafeţe de pereţi pregătite în prealabil.

Proprietăți produs

Fisa: Descarcă

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.