Trilak - Lac LAZURÁN Lac pentru bărci

Cod produs: 02CHPRLLACTR297

LAZURÁN LAC PENTRU BĂRCI se utilizează pentru lăcuirea bărcilor din lemn sau pentru alte elemente din lemn scufundate în apă timp îndelungat. Formează un strat transparent de protecție pe suprafața lemnului și protejează lemnul pe timp îndelungat. Se poate utiliza cu succes pentru protecția elementelor din lemn interioare și exterioare, supuse la solicitări intense. Protejează lemnul împotriva intemperiilor în special de efectele dăunătoare ale razelor solare.

Mod de aplicare: După o amestecare prealabilă se aplică cu pensula, rola, sau prin pulverizare. Pregătirea suprafeței: Suprafeţele suport din lemn natur sau băiţuit, şlefuite, desprăfuite şi uscate (umiditate max. 18%), se tratează cu LAZURÁN Soluţie universală pentru protecţia lemnului. Suprafeţele din poliester se înăspresc în prealabil prin şlefuire, în vederea măririi aderenţei. 


Proprietăți produs

Detalii: Ambalare:0.75L, 2.5L Fisa: Descarcă

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.