Trilak - Lazur TRIKOLOR Lazur pentru gard

Cod produs: 02CHPRLLAZTR270

Trikolor Lazur pentru gard se utilizează pentru impregnarea și colorarea universală a elementelor din lemn interioare sau exterioare. Gamele de culori evidențiază nervura lemnului, pelicula fiind moderat rezistentă la factorii climatici și permeabilă la aer. Culorile diferite se pot amesteca unele cu altele după bunul plac.

Mod de aplicare: După o amestecare prealabilă se aplică cu pensula, cu rola sau prin pulverizare. Înaintea vopsirii suprafețelor din lemn, acestea se șlefuiesc şi se desprăfuiesc. Apoi se tratează lemnul împotriva ciupercilor xilofage și a insectelor cu LAZURÁN Soluție pentru protecția lemnului fără solvenți. Pe stratul suport astfel pregătit se aplică în min. 2 straturi TRIKOLOR LAZUR PENTRU GARD. După terminarea lucrului, uneltele și eventualele pete se vor curăța imediat cu apă, deoarece vopseaua uscată se poate îndepărta numai cu diluanți agresivi (ex. Nitrodiluant). După utilizare ambalajul se închide cu grijă. 


Proprietăți produs

Detalii: Ambalare:5L Fisa: Descarcă

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.