Trilak - Tencuială decorativă HÉRA Climat Extrem bob de orez

Cod produs: 01PFTENCLIPPG24

Héra Climat Extrem este o tencuială decorativă, dură cu aspect mat, structurat ce se utilizează pentru finisaje interioare si exterioare. Are la bază rășină sintetică în dispersie apoasă aditivată cu latex siliconat si agregate minerale cu dimensiunea 1,5 mm. Se livrează gata în varianta alb care se poate nuanța pe sistemul de colorare Trilak Colormix obținând mii de culori rezistente în timp.

Mod de aplicare: A se aplica la grosimea peliculei, cu fierul de glet din oțel inoxidabil sau prin pulverizare air-less; se structurează prin drișcuire circulară cu o driscă netedă din material plastic. A nu se va aplica pe suprafețe foarte fragile (de ex. zugraveală existentă de humă, glet de var, tencuială de var, gleturi de fațadă- la exterior). A nu se aplica la un interval mai mic de 2 ore de la încetarea ploii (în condiții de temperatură care să permită uscarea suprafeței). Pentru prevenirea apariției nâdelor și a depunerilor, tencuiala se va aplica intr-o singură etapă în procedeul ,,umed pe umed” (fără întrerupere); pentru aceasta este necesară prezența unui număr suficient de aplicatori pe schelă ; A nu se va lucra în condiții de: temperaturi foarte ridicate sub directă influență a razelor soarelui, vânt puternic, ceață, umiditate ridicată de peste 80% și pericol de ploaie și îngheț; În condițiile temperaturilor ridicate și foarte ridicate se recomandă ca aplicarea tencuielii să se faca diluată cu 2% cu apă si obligatoriu pe latura fațadei care nu se află direct expusă razelor solare. A nu se recomandă a se reaplica local ulterior produsul in scop de a efectua reparații și rectificări peste o suprafață deja aplicată, deoarece zonele respective vor ieși în evidență în aspectul general al finisajului. Curățirea uneltelor de lucru se face cu apă sau apă cu detergent imediat dupa întrebuințare. 

Proprietăți produs

Fisa: Descarcă

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.