Trilak - Tencuială decorativă HÉRA Professional SiSi bob de orez

Cod produs: 01PFFINTENTR455
HÉRA PROFESSIONAL SISI TENCUIALĂ DECORATIVĂ bob de orez se utilizează ca strat de finisaj în cadrul sistemelor de termoizolație, dar se poate utiliza și de sine stătător, ca strat de finisaj decorativ pe orice suprafață de bază minerală precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, plăci de gips – carton, sisteme termoizolante cu polistiren, respectiv vată minerală și pe vopsitorii vechi rezistente la frecare și uzură. HÉRA PROFESSIONAL SISI TENCUIALĂ DECORATIVĂ bob de orez pe lângă conținutul mare de rășină acrilică care asigură un finisaj foarte durabil și protecție maximă la intemperii și la șocuri mecanice conține un adaos special silicatic-siliconic asigurând proprietăți similare tencuielilor pe bază de rășină silicatică și siliconică: permeabilitate la vapori, efect de autocurățare, etc. Produsul este întărit cu fibre de celuloză, și are conținut de ceară, astfel împiedică pătrunderea apei în suprafață, și reduce riscul apariției fisurilor, iar datorită adaosului anti alge suprafața este protejată împotriva algelor, ciupercilor și mucegaiului! Se poate colora în mii de nuanțe pe sistemul de colorare Trilak Colormix.

Proprietăți produs

Detalii: Mod de aplicare: Înaintea aplicării, HÉRA PROFESSIONAL SISI TENCUIALĂ DECORATIVĂ bob de orez trebuie amestecată cu mixer, la rotație mică. După aproximativ 5 minute de repaus, se poate aplica tencuiala cu ajutorul gletuitorului din oțel inoxidabil. Stratu Fisa: Descarcă

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.