Trilak - Tencuială mozaicată de soclu HÉRA Marmodecor

Cod produs: 01PFTENDECDE095

HÉRA Marmodecor este o tencuiala decorativă, dură cu aspect de piatră colorată, ce se utilizează pentru finisaje interioare și exterioare. Are la bază rășină sintetică în dispersie apoasă aditivată cu microsfere ceramice si agregate minerale cu dimensiunea 1,2-1,8 mm cu aspect masa pastoasă, omogenă. Se livrează în 8 tonuri de culori gata preparate. Se poate aplica pe orice suprafață de bază minerală precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, plăci de gips–carton și pe vopsitorii vechi rezistente la frecare și uzură. Se recomandă a se aplica în special pe suprafețe de pereți foarte solicitați ca de ex.: zonele de socluri la fațade de clădiri sau pereții de la casa scării, holuri etc.

Mod de aplicare: Se aplică cu fierul de glet de inox, la o grosime de cca. 1.5 granule și se netezește imediat cu același fier de glet. Nu se va aplica pe suprafețe foarte fragile (de ex. zugraveală existentă de humă, glet de var, tencuială de var, gleturi de fațadă- la exterior). A nu se aplica la un interval mai mic de 2 ore de la încetarea ploii (in condiții de temperatură care să permită uscarea suprafeței). Pentru prevenirea apariției nâdelor și a depunerilor, tencuiala se va aplica intr-o singură etapă în procedeul ,,umed pe umed” (fără întrerupere).; pentru aceasta este necesară prezența unui număr suficient de aplicatori pe schelă. Nu se va lucra în condiții de: temperaturi foarte ridicate sub directă influență a razelor soarelui, vânt puternic, ceață, umiditate ridicată de peste 80% și pericol de ploaie și îngheț. În conditiile temperaturilor ridicate și foarte ridicate se recomandă ca aplicarea tencuielii să se facă diluată cu 2% cu apă și obligatoriu pe latura fațadei care nu se află direct expusă razelor solare. Nu se recomandă a se reaplica local ulterior produsul în scop de a efectua reparații și rectificări peste o suprafață deja aplicată, deoarece zonele respective vor ieși în evidență în aspectul general al finisajului. Nu se aplică pe suprafete orizontale. Curățirea uneltelor de lucru se face cu apă sau apă cu detergent imediat după întrebuințare. 

Proprietăți produs

Fisa: Descarcă

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.