Trilak - Trinat grund universal

Cod produs: 02CHVOPEMATR318

Se utilizează pentru grunduirea suprafețelor din lemn, vopsirea intermediară a suprafețelor metalice, pentru interior și exterior. Se recomandă ca strat intermediar pentru vopsirea suprafețelor grunduite în prealabil cu Trinát Grund Anticoroziv.

Mod de aplicare: După o amestecare prealabilă se aplică cu pensula, cu rola sau prin pulverizare. Pregătirea suprafeței (lemn): Pentru protecția preventivă a suprarețelelor din lemn recomandăm tratarea cu LAZURÁN Soluție universală pentru protecția lemnului. Pentru rectificarea neregularităților recomandăm TRINÁT Chit Profesionist. Pregătirea suprafeței (metal): Suprafețele metalice se dezoxidează și se degresează, după care se aplică Grundul anticoroziv TRINÁT. Neregularitățile suprafeței se netezesc cu TRINÁT Chit profesionist. Ca strat de acoperire se poate utiliza oricare din vopselele de finisaj din gama TRINÁT. 

Proprietăți produs

Fisa: Descarcă

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Produse recomandate

Trilak - Lazur LAZURÁN Aqua
Trilak - Lazur LAZURÁN Aqua

Un acoperis cu suprafete curbe realizat cu acest tip de tigla, incanta privirea, este perfecta pentru o cladire...