Trilak - Vopsea lavabilă interior/exterior VAR LAVABIL

Cod produs: 02CHVOPLAVTR469

Trilak Var Lavabil îmbină calitățile tradiționale ale varului stins cu un aspect estetic superior, satinat, și cu aplicare ușoară. Este o vopsea naturală folosită pentru zugrăvirea locuințelor, depozitelor, pivnițelor, dar se poate folosi și la fațade. Permite difuzia vaporilor, suprafața vopsită asigură un miros plăcut și proaspăt de var. Nu conține solvenți și conservanți.

 Mod de aplicare: Suprafața ce urmează a fi vopsită se curată de praf, impurități, grăsimi, și se îndepărtează porțiunile care prezintă leziuni. Tencuiala proaspătă se lasă să se usuce cel puțin 3–4 săptămâni înaintea vopsirii (la temperatura de 20°C și umiditatea aerului de 65%). Porțiunile afectate de mucegai sau ciuperci se dezinfectează cu HÉRA Soluție antimucegai. Varul lavabil Trilak se poate folosi pe suprafețe minerale interioare și exterioare tencuite sau gletuite. A nu se aplica pe suprafețe vopsite în prealabil cu vopsea lavabilă, vopsea cu aracet, email, vopsea de ulei, lac, pe suprafețe din lemn sau material plastic. A nu se folosi amorse acrilice! Pentru grunduire folosiți produsul în sine diluat cu apă. Se poate colora numai cu pasta colorantă HÉRA, sau cu coloranţi pe bază de pigmenți anorganici, în proporție de max. 3%. Vopseaua colorată odată preparată nu se poate păstra pentru utilizări ulterioare. Uneltele de lucru se vor spăla cu apă.


Proprietăți produs

Detalii: Ambalare:4L, 14L
Fisa: Descarcă

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.