Trilak - Vopsea lavabilă interior HÉRA Antibacterian

Cod produs: 02CHVOPLAVTRL01

Héra Antibacterian este o vopsea lavabilă albă cu efect anti-bacterian, pentru interior. Se utilizează pentru vopsirea suprafețelor interioare tencuite sau gletuite, plăci de gips carton sau suprafețe vopsite în prealabil cu altă vopsea lavabilă. Pe suprafață conferă o acțiune dezinfectantă de lungă durată astfel este recomandată pentru zugrăvirea încăperilor unde se solicită cerință de igienă adecvate (spitale, cabinete medicale, camere de copii, școli, grădinițe, băi, bucătării, etc.) Se aplică ușor, are putere bună de acoperire iar pelicula obținută este uniformă, mată, rezistentă la ștergere și protejează suprafața împotriva mucegaiului datorită agenților antimucegai. Poate fi nuanțat cu paste de colorat pentru vopsele lavabile.

Mod de aplicare: Suprafața de aplicare trebuie să fie rezistentă, fără fisuri, compactă, curată, uscată și amorsată anterior cu Dispersit Amorsă Perete sau cu grund-ul Héra Falfix. După vopsire uneltele și eventualele pete nedorite se spală imediat cu apă. Vopseaua uscată poate fi îndepărtată numai cu solvenți agresivi. După utilizare recipientul trebuie închis cu grijă! 

Proprietăți produs

Detalii: Ambalare:4L, 15L Fisa: Descarcă

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.