Trilak - vopsea lavabilă TRILAK Dispersit Weather Resist

Cod produs: 02CHVOPLAVPPG99

DISPERSIT WEATHER RESIST este o vopsea lavabilă de exterior pe baza de dispersii apoasa acrilo – stirenica. Se utilizează pentru suprafețe tencuite, văruite în prealabil cu altă vopsea lavabilă. Are o aderență excelentă la suport, rezistă la îmbătrânire și la variații de temperatură. Pelicula este impermeabilă la apă și permeabilă la vapori de apă. Poate fi nuanțat cu paste de colorat pentru vopsele lavabile.

Mod de aplicare: Se înlătură pe cale mecanica stratul de vopsea învechit și se corectează defectele tencuielii. Dacă se utilizează glet sub forma de praf sau glet din ipsos peretele se va amorsa cu amorsa DISPERSIT sau cu grundul HÉRA FALFIX pentru a uniformiza capacitatea de absorbție a peretelui. După vopsire uneltele și eventualele pete nedorite se spală imediat cu apă. Vopseaua uscată poate fi îndepărtată numai cu solvenți agresivi (ex. diluant nitro). După utilizare recipientul trebuie închis cu grijă! 


Proprietăți produs

Detalii: Ambalare:5L, 8.5L, 15L
Fisa: Descarcă

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.