Trilak - Vopsea TRINÁT Metal

Cod produs: 02CHVOPEMATR952

Trinát Metal este o vopsea pentru metale și grund anticoroziv într-un singur produs, cu uscare rapidă, aplicabilă chiar şi direct pe rugină. Se utilizează ca grund şi strat de finisaj pe suprafeţe interioare şi exterioare din fier, oţel, cupru şi aluminium. Nu necesită grund separat. Se recomandă îndeosebi pentru renovarea suprafețelor ruginite, după îndepărtarea straturilor de rugină şi vopsea veche decojită.

Mod de aplicare: După o amestecare prealabilă se aplică cu pensula sau cu rola. Se înlătură praful şi urmele de ulei sau materiale de ungere. Se înlătură rugina şi straturile de vopsea cojite, cu ajutorul unei perii de sârmă, apoi se desprăfuieşte din nou suprafaţa. Înaintea vopsirii, suprafaţa se degresează cu white spirit sau cu TRINÁT diluant sintetic, după care se usucă bine. În vederea obţinerii unei protecţii corespunzătoare, recomandăm aplicarea produsului în 2-3 straturi. Aplicați cel de-al doilea strat la 1 oră după primul, chiar dacă primul strat este încă umed. Dacă nu este posibil acest lucru, aşteptaţi cel puţin 48 de ore până la aplicarea stratului următor. Pentru curăţarea uneltelor şi a eventualelor pete în urma vopsirii, recomandăm folosirea diluantului sintetic TRINÁT. 


Proprietăți produs

Detalii: Ambalare:0.75L Fisa: Descarcă

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut și pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.